Tekenen…

Bijna altijd heb ik een dummy bij de hand om er wat in te tekenen. Dit kan van alles zijn, maar meestal zijn het graffiti-achtige woorden of letters. Het voelt heerlijk om mijn creativiteit op de pagina tot uiting te brengen. Het is als een canvas waar ik vrijelijk kan experimenteren met verschillende stijlen en technieken. Ik geniet ervan om mijn gedachten en ideeën tot leven te brengen door middel van kunst. Ik teken niet alleen voor mezelf, maar ook om anderen te inspireren en te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Het is een manier om verbinding te maken met mensen die dezelfde passie delen. Ik ben van plan om binnenkort een aparte pagina te maken om mijn tekeningen te delen. Ik kijk ernaar uit om mijn werk met anderen te kunnen delen en feedback te ontvangen. Stay tuned voor meer creatieve uitingen!

Plaats een reactie