Herfst kleuren…

Het valt niet altijd mee om creatief te blijven, vind ik tenminste. Want wat doe je wanneer het de hele dag regent en je niet zoveel energie/zin hebt om hele einden te gaan wandelen? Dan maar weer achter de laptop en op zoek naar ideeën…

Het nieuws een beetje bijhouden, al is dat een en al ellende natuurlijk. Dan maar kijken naar de nieuwste trends op gadgetgebied, al vind ik daar ook weinig vernieuwends meer bij komen. Een van de hobby’s is muziek luisteren en maken. Dit doe ik met behulp van allerlei synthesizers en drummachientjes. Leuke ritmes en melodielijntjes creëren. De volgende stap zou dan kunnen zijn om eens wat op te nemen en te bewerken op de computer. Daar begint voor mij het zoeken. Hoe werkt dit knopje? Waar is dat dingetje voor? En ga zo maar door…

Nou als je maar bezig bent…

Later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑